Workshops

workshops

Je écht thuisvoelen! Dat is niet altijd even makkelijk. Hoe maak je van je huis echt je thuis en zorg je voor meer samenhang en rust in huis? Vragen die mij vaak worden gesteld. 

Ik ben ervan overtuigd dat je eigen huis de basis is van een goed en fijn leven. Je kan in je huis namelijk lekker ontspannen na een drukke dag, je lief en leed delen of het kan een mooie start zijn van een nieuwe periode in je leven.

 Juist in deze tijd waarin iedereen een druk bestaan heeft, is je eigen thuis zo’n belangrijke plek geworden! Omdat ik het zo leuk vind en mijn kennis graag wilt delen heb ik de workshop ‘sfeer in huis’ ontwikkeld, waarbij we lekker aan de slag gaan met interieur en sfeer. 

Tijdens de workshop gaan we kijken naar je woonwensen, kleuren, materialen, trends en een goede samenhang. Daarnaast geef ik veel tips over hoe je de juiste sfeer in huis kan creëren. Heb je een leuk groepje verzameld die de workshop willen doen? Ik kom heel graag met alle materialen en spullen op locatie de workshop geven!

Werkwijze

We maken gezamenlijk een moodboard en ik geef je tips en adviezen over kleur, persoonlijke stijl, indeling en sfeer. De workshop is laagdrempelig en we werken in groepen van maximaal 6 personen, zodat ik iedereen aandacht kan geven.