Interieuradvies

INTERIEURADVIES

Heb je zin in een frisse kleur op de muur? Kom je er niet helemaal uit met de indeling? Heb je een nieuw huis gekocht of ga je samenwonen en loop je vast met een aantal zaken? Komt er tijdens het aankoopproces een boel zaken op jullie af? Dan help ik jullie graag op weg tijdens deze keuzes en kom ik heel graag langs om te sparren en de mogelijkheden te bespreken.

WERKWIJZE

Ik kom bij je langs om met elkaar kennis te maken en je woonwensen te bespreken. Daarnaast neem ik verschillende stalen van materialen en kleuren mee om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn en af te tasten wat je mooi vind. Ik maak foto’s van de bestaande situatie en meet de ruimte op.  Na onze ontmoeting ga ik vol inspiratie aan de slag met de ideeën. Nadat alles is uitgewerkt kom ik het plan bij je thuis presenteren. 

Pakketten

Inspiratie-Sessie

Advies aan huis

Inspiratie, ideeën en advies

Indeling, kleuren, verlichting

2 uur advies bij je thuis voor al je woonvragen

Mondelinge tips & informatie

Na afloop samenvatting advies per mail

Uit te breiden met vervolgadvies

€335 *

Basis Advies

Kennismakingsgesprek online of op locatie

Moodboard

Uitgewerkte 2D plattegrond met indelingsvoorstel 

Kleurenplan

Materiaaladvies

Shoppinglist

Op maat samengestelde interieurbox met staaltjes voor jou geselecteerd

Tastbaar Interieurontwerp

Presentatie bij jou thuis

€ 1550*

Compleet Advies

Kennismakingsgesprek online of op locatie

Moodboard

Uitgewerkte 2D plattegrond met indelingsvoorstel

Kleurenplan

Meubelplan

 Accessoiresplan

Raambekleding

Materialenplan

Lichtplan

3D perspectieven

Shoppinglist

Op maat samengestelde interieurbox met staaltjes voor jou geselecteerd

Tastbaar Interieurontwerp

Presentatie bij jou thuis

€ 2250*

*  Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de begane grond. Voor extra kamers zoals de badkamer, slaapkamer, zolder of werkkamer gelden andere tarieven. Prijzen zijn inclusief BTW en eventuele reiskosten.  Zou je liever zelf een pakket samen willen stellen? Dat kan! Geef door wat je graag aan advies zou willen en ik stuur je een offerte op maat toe!

EXTRA OPTIES

Afstylen

Om het interieur echt af te maken kan je elk bovenstaand pakket aanvullen met afstylen. Hierbij zetten we de accessoires leuk neer en zetten we de puntjes op de ï. 

€ 85,00 per uur

Maatwerk Meubel

Regelmatig past Vie-Femme maatwerk meubelen toe in een woning. Hiermee kun je bijvoorbeeld in kleinere woningen toch voldoende kastruimte creëren, zonder dat het rommelig oogt. Of je kan in een woning een mooi bijzonder statement maken, waarbij persoonlijke wensen kunnen worden meegenomen. Je ontvangt de ontwerptekeningen met maatvoering, waarmee de meubelmaker aan de slag kan. Ik werk ook met een vaste meubelmaker samen, die het ontwerp zou kunnen uitvoeren.

Vanaf € 165,00