Interieuradvies

Ik help graag om je gedachtes en woonwensen te vertalen naar een concreet interieurontwerp. Hoe groot of hoe klein de woonvraag ook is. Dit voorkomt keuzestress en zorgt voor de juiste sfeer en eenheid in het interieur.

Heb je zin in een frisse kleur op de muur? Kom je er niet helemaal uit met de indeling? Heb je een nieuw huis gekocht of ga je samenwonen en loop je vast met een aantal zaken? Komt er tijdens het aankoopproces een boel zaken op jullie af? Dan help ik jullie graag op weg tijdens deze keuzes, en kom ik heel graag langs om te sparren en de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

Ik kom bij je langs om met elkaar kennis te maken en je woonwensen door te nemen. Daarnaast neem ik verschillende stalen van materialen en kleuren mee om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn en af te tasten wat je mooi vindt. Ik maak foto’s van de bestaande situatie en meet de ruimte op. Na onze ontmoeting ga ik vol inspiratie aan de slag met de ideeën. Nadat alles is uitgewerkt kom ik het plan bij je thuis presenteren. 

Pakketten

INSPIRATIE-SESSIE

€395*

BASISADVIES

€ 1695*

COMPLEETADVIES

€ 2395*

* Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de begane grond. Voor extra kamers zoals de badkamer, slaapkamer, zolder of werkkamer gelden andere tarieven. Prijzen zijn inclusief BTW, buiten een straal van 30km buiten Houten reken ik €0,30 per kilometer.  Zou je liever zelf een pakket samen willen stellen? Dat kan! Geef door wat je graag aan advies zou willen en ik stuur je een offerte op maat toe!

Extra Opties

AFSTYLEN

Om het interieur echt af te maken kan je elk bovenstaand pakket aanvullen met afstylen. Hierbij zetten we de accessoires leuk neer en zetten we de puntjes op de i. Of misschien heb je zelf wel een leuk idee of aanvulling!

€85 per uur

MAATWERKMEUBEL

Regelmatig past Vie-Femme maatwerk meubelen toe in een woning. Hiermee kun je bijvoorbeeld in kleinere woningen toch voldoende kastruimte creëren, zonder dat het rommelig oogt. Of misschien wil je wel een heel bijzonder meubel, die nergens verkrijgbaar is!  Ik werk samen met mijn partner Casper Miltenburg Meubelwerken. Een ware vakman die alles weet over hout en op maat kan maken, geheel naar wens! Wij kunnen hierin volledig ontzorgen.  

Klik hier voor meer informatie. 

Vanaf € 165 per ontwerp