Interieuradvies

Ik help graag om je gedachtes en woonwensen te vertalen naar een concreet interieurontwerp. Hoe groot of hoe klein de woonvraag ook is. Dit voorkomt keuzestress, miskopen en zorgt voor de juiste sfeer en eenheid in het interieur.

Heb je zin in een frisse kleur op de muur? Kom je er niet helemaal uit met de indeling? Heb je een nieuw huis gekocht, ga je verbouwen of ga je samenwonen en loop je vast met een aantal zaken? Komt er tijdens het aankoopproces een boel zaken op jullie af? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Dan help ik jullie graag op weg tijdens deze keuzes, en kom ik heel graag langs om te sparren en de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

Ik kom bij je langs om met elkaar kennis te maken en je woonwensen door te nemen. Daarnaast neem ik verschillende stalen van materialen en kleuren mee om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn en af te tasten wat je mooi vindt. Ik maak foto’s van de bestaande situatie en meet de ruimte op. Na onze ontmoeting ga ik vol inspiratie aan de slag met de ideeën. Nadat alles is uitgewerkt kom ik het plan bij je thuis presenteren. 

Pakketten

INSPIRATIE-SESSIE

€455 Inclusief btw*

BASISADVIES

€ 1745 Inclusief btw*

COMPLEETADVIES

€ 2595 Inclusief btw*

* Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de begane grond. Voor extra kamers zoals de badkamer, slaapkamer, zolder of werkkamer gelden andere tarieven. Prijzen zijn inclusief BTW. Buiten een straal van 30km buiten Houten reken ik €0,30 per kilometer.  Zou je liever zelf een pakket samen willen stellen? Dat kan! Geef door wat je graag aan advies zou willen en ik stuur je een offerte op maat toe!

Stijladvies

Je bent heel blij met de basis van je interieur, maar je het lukt je maar niet om het kloppend en gezellig te maken? Op basis van al jouw wensen en budget kan ik elke ruimte afstylen. Ik maak de leukste en meest verfrissende combinaties zodat je huis weer helemaal aanvoelt als thuis! Dit kan met je huidige woonaccessoires of wellicht een paar extra toffe items.

Investering per ruimte vanaf €750,00 excl. btw & reiskosten.

Uurtarief

€ 80 p/u Inclusief BTW*